Nasuksu järjestää sukelluskursseja CMAS kortituksella.

- P1 peruskurssi alkuvuodesta. Kyselyt Hannu Tourneur.

- P2, P3 ja Nitrox jatkokurssit tarvittaessa.

 

Kesäaikaan sukelluskohteet löytyy useimmiten lähistöltä Pulkkilanharjulta (Karisalmen silta tai "putki") tai Heinolan virrasta (Kumpeli => Casinon ranta tai Tommola). Kurssilaisten ensimmäiset avovedet Pajulahden rannassa ja esimerkiksi Hollolan Iso-Tiilijärvestä löytyy kirkasvetinen ja helppo sukelluskohde. Retkiä tehdään esimerkiksi Räyskälän Iso-Melkuttimelle, Jaalan Verlaan, Orbiit:lle.

Syksyisin koulun alkamisen aikaan pidetään koko perheen sukellusleiri Salonsaaressa partilaisten Rismalahden leirikeskuksessa sukellellen ja saunoen. Sukelluskohteet löytyvät tyypillisesti Kinisselältä josta löytyy Päijänteen syvin kohta (100 m).

Myöhään syksyllä lähdetään Saimaalle sukeltamaan Mikkelin sukeltajien hienolla Tornator paatilla. Sukelluskohteina mm. Maria hylky (Lotja) ja Iso-riuttasaari.

Punainen meri on todennäköisesti maailman hienoin sukelluskohde ja pari kertaa vuodessa ryhmä kerholaisia käy ihastelemassa kirkkaita vesiä ja värikkäitä koralleja / kaloja. Useimmiten retket ovat LiveBoard:eja eli asuminen tapahtuu laivassa.

Talvisin snorklaillaan ja pelataan uppopalloa uimahallilla ja pelataan sählyä. Pikkujoulut pidetään vuoden ensimmäisenä viikonloppuna loppiaisena.